وبلاگ

عقیق

سایت عقیق سایتی آموزشی, تفریحی و سرگرمی برای تمامی افراد خانواده

خواص بادام شیرین

Sueet almond
بادام از دیر باز توسط انسان شناخته شد و خیلی زود به اسطوره ها راه یافت. بادام در بسیاری ازمذاهب باستانی نماد «بکارت» و در برخی فرهنگ ها نماد مریم مقدس است. این گیاه ارزشمند نیز همچون پسته و گردو از ایران منشأ گرفته و بعدها توسط مصریان، یونانیان و رومیان در امتداد سواحل مدیترانه تا شمال آفریقا و جنوب اروپا گسترش یافت. بادام، این نزدیک ترین خویشاوند هلو، گیاهی است درختی یا درختچه ای که نسبت به هلو عمر بسیار طولانی تری دارد. درخت بادام هر سال شاخه های جانبی کوتاهی می سازد که میوه روی همین شاخه ها تازه پدیدار می شود. گل هایش صورتی یا سفیدند و در نهایت تبدیل به میوه شفت مانند فرابر خشک و کم و بیش مخملی می شوند که پس از رسیدن از یک طرف شکاف برمی دارد. درخت بادام در ۳ یا ۴ سالگی میوه می دهد و تا ۵ سالگی نیز قادر به تولید میوه است. پوست تنه، برگ و مغز بادام حاوی گلیکوزیدهای سیانوژنیک است که مصرف آن بیش از حد مجاز منجر به مرگ می شود. در نمونه های اصلاح شده از میزان این ماده در اثر اصلاح نژاد کاسته شده است. بادام علاوه بر مصرف خوراکی دارای مصارف صنعتی و پزشکی است. از روغن آن در تهیه لوازم آرایشی، کرم پوست و صابون استفاده می شود. از پوست بادام خوراک دام تهیه و از آرد مغز بادام در تهیه کیک و بیسکویت برای افراد دیابتی استفاده می کنند. مصارف پزشکی آن عبارتند از درمان اختلالات کلیوی، ناراحتی های مثانه و روده، امراض برونشیتی، سرفه، یبوست و… هم اکنون سالانه در حدود ۱۵۷۶ هزار تن بادام در سرتاسر جهان تولید می شود که ایالات متحده، اسپانیا و ایران به ترتیب بزرگترین تولیدکنندگان آن هستند.


خبرنامه

برای عضویت در خبرنامه سایت عقیق ایمیل خود را در باکس زیر وارد کرده و دکمه ارسال ایمیل رافشار دهد :

تبلیغات
آخرین مطالب
آخرین مطالب بازدید شده
آموزش تعمیرات موبایل پل شرکت سیتاکسیسمونی بلیط هواپیما خدمات مالیاتی خدمات حسابداری تعمیرات موبایل 118 خرید چیلر بازسازی منزل اقدام پژوهی فلزیاب