وبلاگ

عقیق

سایت عقیق سایتی آموزشی, تفریحی و سرگرمی برای تمامی افراد خانواده

سلامت خانواده در دستان شماست

پیاز پوست کنده شده، میکروب های محیط را جذب می کند و نگهداری آن جهت مصارف بعدی حتی در یخچال، می تواند موجب مسمومیت شود.
بهتر است غذا به اندازه نیاز تهیه و درصورت اضافی بودن، به محض خنک شدن، در یخچال نگهداری شود.
از گرم و سرد کردن مکرر غذاها پرهیز کنید زیرا این امر علاوه بر ایجاد مسمومیت در غذاها، موجب ازدست رفتن خواص آنها نیز می شود.
بعد از پختن مواد غذایی، حتی درصورت نگهداری در یخچال، بهتر است طی ۲۴ ساعت آینده، آنها را مصرف کرد.
فراموش نکنید ایجاد مسمومیت بسته به نوع مواد غذایی، طرز تهیه، مواد بکاررفته در آنها و مدت زمان فساد متفاوت است برخی از مواد غذایی فاسد شده بلافاصله پس از مصرف، موجب بروز علائم شدید مثل اسهال و استفراغ می شوند.
برخی علائم مسمومیت طی ۲۴ساعت پس از مصرف بروز می کنند. مسمومیت ها در برخی دیگر از غذاها موجب بروز علائمی در کبد به صورت آسیب کبدی، چندین هفته پس ازمصرف می شوند.
تخم مرغ محیط مناسبی برای رشد میکروب ها است. این ماده غذایی پس از پخته شدن، به ویژه به صورت نیم پز، بلافاصله باید مصرف شود و نباید صرف آن به زمان دیگری موکول گردد.
شیرهای پاستوریزه شده حتی درصورت جوشاندن، در صورت اتمام تاریخ انقضا، می توانند ایجاد مسمومیت کنند ونباید مورد مصرف قرارگیرند.
حتماً مراقب مسمومیت به وجود آمده در اثر کنسروهای آلوده باشید. از این رو باید کنسروها قبل از مصرف، به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه جوشانده شوند. چراکه ممکن است آلوده به سم بسیار قوی و کشنده بوتولیسم باشند.
نگهداری مواد غذایی به مدت طولانی در یخچال می تواند موجب فساد محیط داخل یخچال شود. باید داخل یخچال به فواصل مشخص شسته شود. همچنین از قرار دادن غذاها به مدت طولانی و میوه و سبزی نشسته در یخچال خودداری گردد.


خبرنامه

برای عضویت در خبرنامه سایت عقیق ایمیل خود را در باکس زیر وارد کرده و دکمه ارسال ایمیل رافشار دهد :

تبلیغات
آخرین مطالب
آخرین مطالب بازدید شده
آموزش تعمیرات موبایل پل شرکت سیتاکسیسمونی بلیط هواپیما خدمات مالیاتی خدمات حسابداری تعمیرات موبایل 118 خرید چیلر بازسازی منزل اقدام پژوهی فلزیاب