وبلاگ

عقیق

سایت عقیق سایتی آموزشی, تفریحی و سرگرمی برای تمامی افراد خانواده

نگهداری مواد غذایی در خانه

برای کنترل درجه حرارت از دماسنج یخچال استفاده کنید. فاسدشدنی‌ترین مواد غذایی را در سردترین قسمت یخچال قرار دهید. برای آنکه یخچال در تمام اوقات سرد باقی بماند، از پرکردن بیش از حد آن بپرهیزید. در یخچال را طولانی‌تر از مدت لازم باز نگه ندارید. ذوب کردن یخ یخچال به طور منظم موجب خنک نگهداشتن آن و کاهش مصرف برق خواهد شد. تکثیر اغلب باکتری‌ها در یخچال، کند و در فریزر، متوقف می‌شود. اما یخچال یا فریزر نمی‌تواند باکتری‌ها را نابود کند، بنابراین باید از پخش و انتقال آنها از یک ماده غذایی به ماده غذایی دیگر جلوگیری کنید. گوشت خام و غذاهایی را که از حالت انجماد خارج می‌شوند، باید در ظرف دردار نگهداری کنید. با این کار،‌تراوش حاصل از آنها باعث آلودگی سایر مواد غذایی نمی‌شود. در صورت امکان، هنگامی فریزر را خاموش و برفک‌زدایی کنید که ذخیره مواد غذایی داخل آن کم باشد. قبل از این کار، ترتیبی بدهید تا مواد غذایی داخل فریزر را سرد نگه دارید. تخم‌مرغ را در یخچال نگهداری کنید. بهتر است تخم‌مرغ‌های شکسته یا ترک‌دار را دور بریزید. مواد غذایی را به روش‌های مختلف بسته‌بندی می‌کنند، مانند کنسرو کردن، استفاده از پوشش‌های پلاستیکی، بسته‌ بندی تحت خلأ و بسته‌بندی در اتمسفر تغییر یافته (که بسته‌ها به جای هوا حاوی گازهای دیگر مانند نیتروژن و یا دی‌اکسیدکربن هستند)‌. بسته‌بندی از هر نوع که باشد، باید دستوراتی که در مورد شرایط نگهداری، کنترل دما و مدت زمان نگهداری در برچسب آن نوشته شده رعایت شود.


خبرنامه

برای عضویت در خبرنامه سایت عقیق ایمیل خود را در باکس زیر وارد کرده و دکمه ارسال ایمیل رافشار دهد :

تبلیغات
آخرین مطالب
آخرین مطالب بازدید شده
آموزش تعمیرات موبایل پل تیک بان