وبلاگ

عقیق

سایت عقیق سایتی آموزشی, تفریحی و سرگرمی برای تمامی افراد خانواده

خواص خرما

خرما غذایی پر انرژی و به راحتی قابل نگهداری است.میزان پروتئینوچربی موجود در گوشت خرما بسیار کم است و چربی,بیشتر در منطقه پوست آن متمرکز شده و اهمیت آن در نگهداری و محافظت از میوه از لحاظ فیزیولوژیکی بیشتر از ارزش تغذیه‌ای آن است.در خرما بین ۱ تا۳درصد پروتئین یافت می‌شود اما به دلیل کم بودن اسیدهای آمینه موجود در آن,نمی توان از خرما به عنوان منبع تغذیه‌ای پروتئین استفاده کرد.با وجود داشتن انواع ویتامین‌های آ,ب۶,ب۳ و فولات و همچنین مقدار قابل ملاحظه‌ای پتاسیم,بیشترین اهمیت تغذیه ای خرما نقش آن در تامین فیبر غذایی است.طبق نظر حکمای طب سنتی جوشانده ۵۰ گرم خرما در یک لیتر آب,شربت بسیار موئثری برای رفع خشونت و نرم کردن سینه است.به علاوه خرما برای درمان فلج,پارکینسون,تقویت کلیه,نرم کردن مفاصل و رفع کمر درد مفید است.در کشور هندوستان از صمغ درخت خرما برای درمان اسهال و معالجه بیماری‌های مجاری تناسلی و ادراری استفاده می‌شود و از میوه خرما بدون هسته, برای نرم کردن سینه و به عنوان ملین و همچنین بهبود آسم و ناراحتی‌های سینه و رفع سرفه بهره می‌برند.سایر فواید خرما شامل کمک به خون سازی (به دلیل داشتن فولات)و درمان سنگ مثانه می‌باشد.خرما به دلیل داشتن مقدار زیادی منیزیم در پیشگیری از سرطان نقش موثری دارد. تحقیقات نشان می‌دهند که میزان ابتلا به انواع سرطان در افراد ساکن نواحی خرما خیز جهان کمتر است.


خبرنامه

برای عضویت در خبرنامه سایت عقیق ایمیل خود را در باکس زیر وارد کرده و دکمه ارسال ایمیل رافشار دهد :

تبلیغات
آخرین مطالب
آخرین مطالب بازدید شده
آموزش تعمیرات موبایل پل شرکت سیتاکسیسمونی بلیط هواپیما خدمات مالیاتی خدمات حسابداری تعمیرات موبایل 118 خرید چیلر بازسازی منزل اقدام پژوهی فلزیاب